Sisteme de încălzire prin pardoseală

Articol realizat de redacția Creative Art Copywriting cu informații din surse deschise. Acest articol nu a fost revizuit de un specialist. 

O soluție tot mai des întâlnită în locuințele noastre o reprezintă încălzirea prin pardoseală, fiind practică, eficientă, ce ajută la crearea unui mediu curat, plăcut și încălzirea este distribuită uniform.

Sisteme de încălzire prin pardosealăUn sistem instalat pe baza unui agent termic favorizează o căldură propagată constant, regulat, pe întreaga suprafață. În cazul utilizării acesteia cu ajutorul apei, devine economică, iar având un boiler, o pompă de căldură, ori chiar panou solar, este foarte eficientă. Un alt sistem ce se poate implementa este cel pe curent electric. Acest tip de încălzire este viabil pe toată suprafața casei, este eficient, dar și mai ușor de instalat, fiind sub forma unui covor ce trebuie adaptat suprafeței unde vine instalat. Ambele sisteme sunt o alternativă mai eficace, sunt deosebit de avantajoase, cu costuri mai mici, oferind un spațiu mai mare, păstrând căldura mai mult timp în locuință. S-a dovedit că sistemul de încălzire prin pardoseală este benefic și pentru sănătate, pentru hipotensivi, nu produce alergii, nu usucă aerul și nu reduce bacteriile și acarienii de la nivelul pardoselii.

Distribuie 0

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *